Palvelut

KURSSI- JA MATERIAALIKUVAUKSIA

1.

Seuraava kurssi

Pikku-kuplat  -koulutus Espoossa 6.9.2019 Pisan perhepuistossa

2.

Kehorytmikurssi

Kehorytmiikkaa lapsiryhmille tai aloittelijoille. Kehorytmiikan jatkokursseja jo pidemmälle ehtineille. Koreografiakursseja kehorytmiikasta.

3.

Rytmikylpykurssi

Rytmiikan ideakurssi ala- ja yläkoulun opettajille sisältää Rytmikylpy-kirjan materiaalit avattuna toiminnallisiksi harjoituksiksi.

4.

Rytmikylvyn Pikku-kuplat varhaiskasvattajille

Toiminnallinen kurssi aivan pienimpien ohjaukseen sisältää hellittelylauluja, ohjelmistoa vanhempi-lapsi –ryhmille, pieniä tansseja ja rytmileikkejä 1-8 –vuotiaille.

5.

Motoriikkakurssi UUSI!

Ideoita rytmirinkulan käyttöön, pöytä- ja mukirytmejä, kapulaleikkejä, tasapaino- ja liikuntaharjoituksia, rytmiharjoituksia lukemista opetteleville.

6.

Taputa! Dvd

Rytmileikkejä itseopiskeluun: pöytärytmejä, mukirytmejä, taputusleikkejä yksin ja parin kanssa.

7.

Rytmirinkula

Pieni rytmirinkula 4-16 hengen rytmileikkihin, iso rytmirinkula 4-25 hengen rytmittelyyn. Fleece-kangasta ja joustovaa köyttä tai silikooniletkua.  Rytmirinkulan kanssa saat ryhmääsi turvallisen hetken tuttujen lorujen tai laulujen parissa. Rinkula soveltuu vanhempi-lapsi – ryhmistä aikuisten ryhmiin.

8.

Rytmikylpy

Rytmiikan perusteos sisältää rytmiä sykkeestä polyrytmeihin.  Soveltuu lähinnä kouluikäisten ohjaukseen. Elina Kivelä-Taskinen ja Harri Setälä. 224 sivua, kierrekannet. Kultanuotti 2006

9.

Rytmikylvyn Pikku-kuplat

0-8 –vuotiaitten ohjaajille. Sisältää tietoa oppimisen alkumetreiltä: keskushermoston ja aivojen kehittymisestä, motoriikasta, rytmitajusta ja musiikin vaikutuksista ihmiseen. Sisältää myös laajan ohjelmistopaketin CD-levyineen.  Elina Kivelä-Taskinen. 188 sivua, kierrekannet. Kultanuotti 2008